Je bent hier:

Yoga lessen

U wilt een afspraak maken of een vraag stellen aan onze yoga docent? Klik dan hier !

Onze yoga lessen gaan door in domein westhoek op maandagavond van 19h30 tot rond 21h.

Wenst u met een aparte groep les te krijgen , aarzel dan niet om ons te contacteren en dan kijken we hoe en wanneer we dit kunnen regelen.

Wat is het nut van healing?

De rode draad door dit alles is healing. Kris is gefascineerd door alles wat met healing te maken heeft. Dit in eerste instantie om zichzelf te helpen met chronische rugproblemen en dito pijnen. Maar ook om zijn leven terug kwaliteit en betekenis te geven.
Omdat 90% van al onze onbalans en ziektes een emotionele wortel heeft wil hij met die opgedane kennis, en wat voor hem werkte,  ook andere mensen helpen.
De energetische behandelingen kunnen heel effectief zijn, omdat je vibratie verhoogd wordt, waardoor je in een andere resonantie met jezelf en alles om je heen terecht komt.
Een universele wet is de wet van de aantrekkingskracht, en door een healing kan je eigenlijk dingen beginnen aan te trekken die vroeger niet binnen je bereik waren, en dat kan van alles zijn, van een liefdevoller gevoel in jezelf, tot een betere job of relatie.
 

Waarom restoratieve Yoga zinvol is!

Yoga op zich betekent "union", eenwording. Dus met yoga kan je dichter bij jezelf komen, een diepere acceptatie, en blijf je ook stabieler wanneer dingen gebeuren in je leven die je normaal uit balans brengen.
Ook je immuunsysteem versterkt bij het beoefenen van yoga.
De therapeutische vorm van restorative yoga, helpt je bij depressie, angsten, stress, enz…
Vroeger toen we nog dichter bij de natuur leefden, hadden we stress nodig om te overleven. Of het nu vechten was of wegrennen van gevaar.
Vandaag echter met onze hedendaagse gejaagdheid, full time job, overvolle agenda, zijn we voortdurend onder stress, en kunnen we eigenlijk niet meer ontspannen. We slapen wel nog maar voelen ons voortdurend moe. We hebben weinig of geen energie, het lijkt wel of we geleefd worden. Allemaal symptomen dus dat ons sympathisch zenuwstelsel in overdrive is waardoor we blijvend stress ervaren.
Met restorative yoga, of herstellende yoga, wordt je terug in verbinding gebracht met je parasympatisch zenuwstelsel, waardoor je diep kan ontspannen, en serotonine aanmaken, of het happy hormoon.
 

Hypnose helpt je loslaten!

Het enige dat onze mind wil is dat we overleven. Dus iedere bedreiging, zoals pijn of trauma dat we ervaren hebben als kind is ergens opgeslagen in ons brein, want alles wordt opgenomen.
Door hypnose kan je via je onderbewustzijn naar die punten, waardoor je ze kan begrijpen, en nog belangrijker, ook kan loslaten.
Zodat je leven voller wordt, in plaats van te leven als een product van je verleden, en je pijnen.
 

En tot slot...

Alle vormen van helen zijn diepgaande processen, en gebeuren ook op manieren die net goed zijn voor jou.
Er is nu eenmaal geen one-size-fits-all oplossing!
Innerlijk werk vraagt tijd, en gebeurt zelden op een manier die wij verwachten.
Net daarvoor is Kris is jouw aangewezen en betrouwbaar aanspreekpunt.