Je bent hier:

Actieve ergonomische zit-zadelkruk Spinalis Explorer

€890,00 incl Btw. 


Omschrijving :

De SpinaliS-Explorer  is ideaal voor actief bewegend zitten en voor voorovergebogen werk.

De zitting van de Explorer  is comfortabeler voor ziitend werk tov de Rodeo omdat de zitting vlak is. De explorer is daardoor ook geschikt voor thuiswerk en voor op kantoor.


Ergonomische zadelkruk Spinalis Explorer met vlakke zitting

De ergonomische werkstoel Spinalis Explorer is een verademing als je een gewone zadelkruk gewend bent. Op deze dynamische ergonomische zadelkruk kun je hele dagen moeiteloos zitten. De zitting is in hoogte verstelbaar. Dit is ideaal voor heel veel zittende beroepen. Denk aan pedicures, podologen, tandartsen, tandarts-assistentes, schoonheidsspecialisten, nagel-stylisten,  huisartsen, specialisten in ziekenhuizen, muzikanten.   Bij al deze beroepsgroepen wordt de rug en nek  zwaar belast hetzij door het langdurig in dezelfde houding werken hetzij door het vele voorover buigen bij de behandeling van klanten of patiënten. Maar omdat de zitting vlakker gemaakt is, kun je deze stoel ook perfect gebruiken voor het werk aan je bureeltafel. Het actieve zitten zorgt voor een aangename werkhouding zonder extra druk in de wervelkolom. De ergonomisch kruk Spinalis Explorer heeft een zachte zitting en een zachte steun in de rug.

Vergelijkbaar met orthopedische zitbal
Het zitten op de Spinalis Explorer is, net als alle andere Spinalis modellen, vergelijkbaar met het actieve zitten op een orthopedische zitbal. Dit komt doordat de zitting in alle richtingen beweegt.  De actieve houding voorkomt inzakken van de rug. Deze actieve manier van zitten verstevigt de spieren in de buik en rug. Dit voorkomt of verhelpt rugklachten. Dit voorkomt rugpijn en nekpijn.