Je bent hier:

Actieve ergonomische bureaustoel Spinalis Navigator

€1 .250,00 incl Btw.

Omschrijving :

De Spinalis Navigator behoedt u, net zoals alle andere SpinaliS stoelen, van onjuist zitten. Zijn beweegbare zitting stimuleert tot een rechte lichaamshouding en volgt de lichaamsbewegingen. Het frame van het basismodel is zwart. De bekleding is vervaardigd uit microvezels en lijkt op het prestigieuze Alcantara. Beschikbaar in acht kleuren. De beweegbare zitting is in de hoogte verstelbaar. De rugleuning is in harmonie met uzelf en uw volledig ondersteunde
rug en is extra opgevuld in de lendenstreek wat een aangenaam gevoel geeft bij het achteroverleunen. De rugleuning is samen met de armleuningen in de hoogte verstelbaar.

Hogere rugleuning en chique uitstraling

De ergonomisch bureaustoel Spinalis Navigator heeft een hogere rugleuning. De stoel is populair onder mannen en de wat grotere vrouwen.
​In de rugleuning zit vulling voor extra comfort en voor ondersteuning van de lendenstreek. Deze stoel is een waar genot voor de grotere personen en hoort zeker thuis op je kantoor en je home office. De rugleuning, armleuningen en de zitting zijn op hoogte verstelbaar.